KraussMaffei Group GmbH

KraussMaffei Group GmbH

KraussMaffei Group GmbH

Compania germana KraussMaffei este o reprezentanta a calitatii inca din anul 1838, pentru masinile de turnare a mixturilor de reactie(tehnologiile RIM), pentru liniile de extrudare a plasticului si cauciucului si pentru masinile de injectie. KraussMaffei ofera masini pentru procesarea PUR, sisteme pentru producerea spumelor moi, dure si integrale, dar si masini pentru produse cu materiale de umplutura(ex. fibra de sticla, fibra de carbon, aditivi pentru ignifugare si alti aditivi). Alte materiale - cum ar fi rasinile epoxidice, DCPD, materiale incarcate cu ciclopentan etc. pot fi de asemenea procesate. Tehnologiile RIMsunt folosite cu precadere in industria auto, constructii, industria energetica si multe alte sectoare industriale. Putem mentiona masini simple de mixare(cu precadere la presiuni inalte), accesorii ca: carusele, purtatoare de matrite si matrite, masini CNC si masini pentru finisarea produselor si linii complete pentru pultruziune care sunt legate de o alta tehnologie importanta - extrudarea. 

KraussMaffei ofera linii de extrudare - de la extrudere simple sau coextrudere, capete de extrudare, tragatoare, bai de racire, taietoare, printere, pana la echipamente de manipulare si impachetare pentru produsele finale: tevi, profile sau placi. Materialele care pot fi procesate sunt: PVC, PE, PP, PC. 

Este prea mult pentru dvs? Sincer, KraussMaffei va poate oferi mult mai mult. Daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati. Vom fi bucurosi sa va ajutam. De aceea ne aflam aici.

Se afişează 1-8 din 8 rezultate.
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.