Masina de injectie BOY 35 E VHMasina de injectie BOY 35 E VHMasina de injectie BOY 35 E VHMasina de injectie BOY 35 E VH
Masina de injectie BOY 35 E VH
Masina de injectie BOY 35 E VH
Masina de injectie BOY 35 E VH
Masina de injectie BOY 35 E VH

Masina de injectie BOY 35 E VH

Masina de injectie BOY 35 E VH cu forta de inchidere maxima de 250 kN combina o unitate de strangere verticala cu o unitate de injectie orizontala. Aceasta permite injectia pe linia de separatie a celor doua parti ale matritei.Masina este echipata cu sistemul de operare/control Procan ALPHA®4(patentat) ca si masinile mai mari.
Forța de închidere
350 kN
Diametru șnec
12 mm, 14 mm, 18 mm, 22 mm, 24 mm, 28 mm, 32 mm
Masa maxima injectabila
76.5 cm3
Distanta intre coloane
280 x 254 mm
Materiale procesate
termoplastic, elastomer, silicon (LSR), termoplastic durificat
Acționare
pompa cu roti dintate actionata cu servo-motor

Va multumim pentru cerere

Vom reveni in cel mai scurt timp pentru informatii suplimentatre sau oferta.

Persoana de contact

Ing. Crin Constantin Grigore

Descriere

BOY 35 E VH este o masina cu inchiderea matritei pe verticala si si unitatea de injectie pozitionata orizontal. Astfel, injectia se face la linia de separatie a celor doua parti ale matroitei. Platanul inferior este fix, inchiderea matritei facandu-se de sus in jos. Aceasta particularitate permite automatizarea completa a injectiei pe insertii. Masina este de asemenea potrivita pentru procese semi-automate de pozitionare a insertiilor cu un control sporit al calitatii. Sunt disponibile mai multe diametre de snecuri si se poate prelucra o gama larga de materiale. Sistemul de operare/control Procan ALPHA®4(patentat) asigura precizie si repetabilitate sporite si este usor de folosit. Masina poate fi echipata cu o unitate de injectie patentata de DrBoy, numita "EconPlast", fiind astfel una dintre cele mai economice masini din aceasta gama.
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.